vliegerfoto Jaarverslag

Cees Kuppens
Eibergen

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004
Fotoalbum Home vliegerfoto E-mail

De eerste foto’s van 2010 zijn gemaakt op bevrijdingsdag 5 mei. In de middag zag ik op windfinder.com dat de zon zou gaan schijnen en dat ik een ruime windkracht 3 zou krijgen, dus begaf ik me naar een nieuwe wijk in aanbouw genaamd de Bleek en het Prakketerrein. De wijk wordt gebouwd op een stuk grond waar de KTV heeft gestaan en in vroeger jaren stond hier een fabriek van de familie Prakke o.a een leerlooierij. Vandaar de namen, de Bleek en de Prakkestraat, Fabrieksstraat, de Looierij.  Mijn oudste dochter met haar partner zijn hier een huis aan het bouwen, op dit moment (5 mei) ligt alleen nog de betonnen vloer van de woning. Van de KTV is de machinekamer en de schoorsteen bewaard gebleven.

Tijdens mijn verblijf op boerderijcamping de Mebel bij de Heurne in de achterhoek, heb ik op een rustige avond wat foto’s gemaakt. Klik op de foto om meer plaatjes van deze locatie te zien.

Weer een fotosessie op de Bleek  in Eibergen. Slechte wind hoge temperatuur, dus erg onplezierig om foto’s te maken. piloot of pineut dat was ik, want het was hard werken om de apparatuur enigzins veilig op hoogte te houden. Fotograaf was mijn schoonzoon Iwan Kreft. Klik op de foto om meer foto’s te zien van deze locatie.

Tijdens mijn vakantie was ik weer eens op Texel, Oudeschild is een mooi havenplaatsje, nu bekijkt u het maar eens in vogelvlucht. Klik op de foto om meer plaatjes van deze lokatie te bekijken.

De Rijsbergse vliegerdagen waren erg gezellig, op vrijdag aan het einde van de middag werd de wind wat rustiger. Een uitgelezen moment om mijn vlieger met de camera omhoog te jagen. met schitterende foto’s van de omgeving. Klik op de foto om meer plaatjes van deze lokatie te bekijken.

Op 11 september mooie plaatjes geschoten van wijk De Bleek, De week ervoor is een mooie versiering op de schoorsteen gezet. Een zeer markant punt voor deze wijk. En zie, u bent meteen getuige van een houswarming party.....   Klik op de foto om meer foto’s te zien van deze wijk.