vliegerfoto Jaarverslag

Cees Kuppens
Eibergen

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004
Fotoalbum Home vliegerfoto E-mail

Boxtel.

Maart 2017 Foto’s gemaakt tijdens een klein vliegerfeestje in Boxtel op minicamping de Oorsprong.

In Mei hielden we een clubweekeinde van de Free Fun Flyers op het terrein achter de Koksehoeve bij Gemert. Het was een warm weekje in ieder geval.

Vliegerfestijn Blauwestad in de Reiderhaven te Beerta. Ook weer erg warm. Maar wel gezellig en leuk weekeinde beleefd.

Paal 17 vlakbij Ecomare op Texel Op dit strand wordt in de zomermaanden de vliegeravonden gehouden.

Hoornderslag, het duingebied bij paal 9 en Den Hoorn Het mooie ven in het duin is helaas opgedroogd. De paarse heide staat mooi in bloei.

De Rijsbergse vliegerdagen Heb ik dit jaar weer van bovenaf op de foto gezet. Met het nachtvliegeren had ik ook succes, met mijn vleermuis heb ik de nachtvliegerprijs gewonnen.

Met de mooie beker van de nachtvliegerprijs ging ik naar huis.

Op 2 september was ik met vliegervereniging Free Fun Flyers uit Gemert op het ballonnenfestival wat gehouden werd op de sportvelden in Gemert.

Silvolde vanuit een vlieger, Ik fotografeerde niet alleen de Heuvelstraat waar een groot aantal woningen gesloopt worden, maar ook de omgeving ervan, oa de nieuwe hoogspanningsmasten zijn er te zien en verder prachtige vergezichten over het dorp.

In ‘s-Heerenberg moest ik natuurlijk zo dicht mogelijk in de buurt komen van kasteel huis Bergh. Dat was niet helemaal gelukt want de wind hielp me daar niet bij. Gelukkig kan ik goed inzoomen.

Aan de westkant van Eibergen wordt de nieuwe N18 aangelegd. Op bovenstaande foto wordt een brug gebouwd over de Berkel vlak bij de stokkersweg.

Een van de vele boerderijtjes rond Westendorp in de buurt van Varsseveld. De bomen zijn al erg mooi in herfst tooi.

Klik op de foto’s, om meer foto’s van de betreffende locatie te zien in het vliegerfotoalbum.